Ugrás a tartalomra

Állandó kiállításaink

Tájékoztató a koronavírus járvány enyhülése kapcsán kialakult nyitvatartási rendről.


IDEJE: 2015.12.01 –

 

Tájékoztató a koronavírus járvány enyhülése kapcsán kialakult nyitvatartási rendről.

Tisztelt Látogatóink!

 

A koronavírus járvány enyhülése kapcsán bevezetett rendelkezések nyomán Múzeumunk megkezdhette egyes szabadtéri kiállítótereinek újranyitását.

Azon dolgozunk, hogy minél hamarabb gűjteményeink minél több darabját újra láthassa a közönségünk, jelenleg az alábbi tagintézményeink és külső kiállítótereink látogathatóak:

- A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, a hétköznapi élet újraindításának első lépéseként május 15-től újra látogathatóvá teszi népszerű vidéki kiállítóhelyét, a miskolci Kohászati Múzeumhoz tartozó újmassai Massa Múzeum szabadtéri kiállítóterét. Kiállítóhelyünk az alábbi feltételekkel nyílik meg: az Ipari Skanzen és az Őskohó korlátozás nélkül látogatható, a szomszédos rekonstrukciós Vasverő(hámor) a hatalmas farkaskalapáccsal korlátozottan, rácson keresztül megtekinthető, a múzeumépület azonban továbbra is zárva tart. Nyitvatartás: csütörtök-péntek-szombat, 10 és 16 óra között, a belépés díjtalan!

- Az Aeropark május 18-tól látogatható - a látogatás részletes feltételek megtalálhatóak az Aeropark honlapján.

 

További tagintézményeink, kiállítóhelyeink jelenleg továbbra is zárvatartanak, az esetleges változásokról hírt adunk weboldalunkon és közösségimédia oldalainkon is!

 

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum állandó kiállításairól itt tájékozódhat:

https://www.kozlekedesimuzeum.hu/hu/kiallitasaink/allando